Counter strike
Chel by som vas poziadat o radu ako na Counter-strike pod wine. Som steamovy hrac a rad by som si to zprevoznil pod linuxom, pretoze uz sa chcem zbavit windowsu. Pouzivam graficku kartu ATI Radeon HD 2600XT a na internete som nasiel navod len na graficke karty GeForce. Dufam, ze mi poradite
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Videl si uz nekedy bezat SLi na GNU/Linuxe? zato crossfire bezí.
Videl si uz cdecko s Linux drivrami rovno v krabici? u ATi je to bezný jav
Videl si uz nekedy vyrobcu grafických kariet sa aktívne podielať na vývoji opensource driverov (na ktorých bezia aj ich najnovsie modely). dokonca ece aj opensource solaris driver aj ked na nizsej urovni? A aj v proprietarnom drivri obcas poopravovat bugy narozdiel od nVidie?
ATi spravilo mensiu r(evoluciu) ale to nezahrna ich stare modely, bo to uz by bolo moc.
To s tym cd s linux ovladacmi v krabici je pekna blbost. Pred dvoma dnami som kupil ATI4850 a jedine co tam bolo je vista/xp. Ci tam cd s linux ovladacmi bude alebo nie nie je rozhodnutie ati ale konkretneho vyrobcu grafickej karty. Bezny jav to teda nie je.
Podpora na ati webe viac nez uboha. Iba navod pre opice ako odklikat next next next. To ze sa ten istalacny program ani nespusti tam neriesi nikto.Pred rokom a pol som mal ati2600 a mal som rovnake problemy (obratom ruky som ju vymenil za NVIDIA 8600). Za rok a pol sa ati s mojho pohladu nepohlo nikam. S ovlaacmi NVIDIA som nikdy nemal problemy.
Nuz a ATI a Wine nie je moc dobra kombinacia. Najlepsie ti to pojde cez crossover games alebo Cedegu, tý maju priamu podporu Steam -u. Ale myslim ze nebudes spokojny.