kmail ani thunderbird neposle mail s prilohou
Mam taky mensi problem mam ucet gmail aj azet a smtp aj pop3 som nastavil dobre ale neposle mi ani raz mail ktory obsauje prilohu.pure text posle ale ked tam dam prrilohu tak mi to vobec neposle zastavi sa to vzdy po nejakych percentach normalne neco odosiela a pak koniec timeopout spojenia
pouzivam KUBUNTU
AK mi to niekto vyriesi smrtelne vazne mu dam cokoladu alebo ho pozvem na pivo na LINUXfeste v SALI.
vazne pls help .ak chcete dam aj ssh na moj stroj alebo vnc
uz 3ja to riesili a ani jeden nedosiel na odpoved tak ak sa niekto vyzna a vie pomoct tak pls help velky
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
sudo wondershaper eth0 2400 256
(2400 je 2400kbps download a 256 je 256kbps upload , download nie je dolezite aky sa nastavy, ale upload ano)
a reset do povodneho nastavenia
sudo wondershaper clear eth0
ale aka je nevyhodda tothoto ze mi oshapuje upload aj po sieti alebo ako???
jediny problem je ze to shapuje cely traffic, nema niekto napad ako by sa to dalo aplikovat bud na IP rozmedzie alebo len na aplikaciu?
a este jedna wec, u mna sa to zadava
Skusal som aj ten prikaz :
sudo wondershaper eth0 2400 256
no nefunguje mi to, vypise to toto : command not foundMam net od Tcomu a router DrayTek Vigor 2700VoIP
sudo apt-get wondershaper
aaaaa inak to ma byt asi :::
sudo apt-get install wondershaper
Ze ?len snad to 8.10 kubuntu vyriesi aspon dufam
PROBLEM TAM JE VYRIESENY ide mi v pohode posielat maily aj pod nemenovanym providerom (t-c0m)
perfis tento problem je vyrieseny to som rad netreba davat ziadne obmedzenia ani nic podobne nastavovat v pohode vam ho posle