nastavenie obrazu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nastavenie obrazu 09.07.2005 | 03:45peter golis Návštevník1) dokaze si tvoj monitor ulozit nastavenie obrazu aj ked je vypnuty? asi nie. 2) nastavenie (posun obrazu) robis pomocou xvidtune alebo tlacitiek na monitore?
-
Re: Re: nastavenie obrazu 09.07.2005 | 12:14transport Návštevníknastavil som to tlacidlami na monitore, trocha som sa aj pohral s xorg.conf s rozlisenim a tak, zatial to vyzera, ze je to ok, ale uvidi sa, inak ten xvidtune som skusal, ale nejak sa v tom asi nevyznam, lebo mi tym vobec nechce ist obraz posunut.
-
Re: Re: Re: nastavenie obrazu 09.07.2005 | 14:18peter golis Návštevníkxvidtune dokaze posunut obraz a vypisat nastavenie modeline pre xorg.conf/xfree86.conf ktore mozes pouzivat namiesto toho nevyhovujuceho posunuteho. ps.: presne tento problem som mal (az na to ze monitor si dokazal tie hodnoty uchovat) pri dual boote win/lin. kazdy z tychto operacnych systemov si inac nastavili monitor, takze som ho musel zakazdym ked som nastartoval druhy OS preladovat tlacitkami. nakoniec som to vyriesil cez xvidtune a dorazil ked som z toho stroju odstranil windows.
-
-
-