ubuntu server problém zo zadaním hesla
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:29Michal Kiš (paskaler) Arch Linux, Ubuntu, Mandriva PoužívateľMoment, len dufam ze vies, ze zadavanie hesla je neinteraktivne, to znamena ze nevidis co pises... Skusal si napisat password taky ako si nastavil pri instalacie a stlacil si potom "ENTER" klavesu, hm? :)))
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:39RADOJA Používateľskúšal som to,a čudoval som sa aký krátky čas na to bol
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:42Michal Kiš (paskaler) Arch Linux, Ubuntu, Mandriva PoužívateľPrepac, ale na to co si napisal neviem reagovat, na co bol kratky cas???
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:43RADOJA Používateľmyslel som že ked to nepíše ani hviezdičky tak som potvrdil enterom a potom sa dalo písať
-
-
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:41RADOJA PoužívateľToto isté mi robilo ked som inštaloval debian,ked som skúšalubuntu 8.04 v pohodeto išlo
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:47RADOJA Používateľidem to znovu vyskúšať,poprípade nainštalujem znova.
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 17:48Michal Kiš (paskaler) Arch Linux, Ubuntu, Mandriva PoužívateľSorry, ale zdas sa mi byt zaciatocnik, preco vlastne riesis instalaciu Ubuntu server edition, hm?
-
-
-
Re: ubuntu server problém zo zadaním hesla 18.10.2008 | 18:19Zefram Cochrane MS Windows Vista Ultimate 64bi Používateľv konzole sa meno zadava normalne ale ked zadavase heslo tak sa na obrazovku nic nevypisuje, ani hviezdicky, je to kvoli bezpecnosti. Cize ked pises heslo musis si davat pozor aby si nespravil preklep, skus to este raz urcite to pojde. Ked sa uspesne prihlasis budes v textovej konzole (neviem ci je ti to jasne co t o znamena)Slobodný font na technické kreslenie
-