Netlimiter
Pouzivam Transmission vo verzii 1.22, ale obmedzenie uploadu na 27KB/s ho moc netrapi. Jednoducho chcem seedovat, ale tak, aby sa dalo este aj kludne surfovat a neprestavalo hrat stream radio. Transmission v monitore systemu uploaduje tak sekane....raz pusti do siete 50KB/s a inokedy dava 5KB/s, aj ked v Transmission ukazuje stale 27. Potom je internet nepouzitelny. Chcel by som mu obmedzit nejakym sposobom upload,aby mu povolilo 27 a hotovo. Nic navrch, pretoze mam linku 256kbit/s.
Myslim ze netlimiter pre Windows mohol obmedzit traffic urcitemu procesu. Je podobny program aj na Linux?
Dik.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Inak diky za tip, nainstaloval som trickle, ze vyskusal, ale nejak mi to nefunguje. Zadam trickle -u 27 a nic sa nedeje.
Vie mi niekto povedat ako nastavim pre transmission upload 27KB/s?
Ponukne mi niekedy Debian Lenny normalne v aktualizaciach novu verziu Transmission? Napriklad upgrade verziu 1.33?
Mam Lennyho. Alebo zostanu povodne verzie, jedine si stiahnut potom novu verziu Debianu ked vyjde?
Bo v novsej verzii by to malo byt uz vyriesene, a nechcem ju tu davat rucne, radsej pockam, len ci sa dockam.
Deluge som mal, dobry klient, ale mam radsej jednoduchost. Transmission sa mi paci.
aj tak dik.