prostredie, panel, pouzivatel a napad...
povodne boli otazky dve, no prvu mam vyriesenu. Ale co druha?
1) je mozne urobit, aby sa pri spusteni openboxu vzdy spustal aj xfce4-panel? alebo gnome panel v pripade potreby?
2) je nejako mozne v klasickom gnome uplne vymenit gnome-panel za xfce4-panel?
prva sa da riesit cez automaticky spustane aplikacie, staci napisat do textaku. lenze v gnome sa gnome-panel vzdy pusta, a ked ho killnem, tak sa iba restartuje...
dopredu dakujem :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2) neviem, ci to pojde, ale si myslim, ze gnome-panel je sucastou gnome, takze je imho normalne, ze sa restartuje. Ak ces xfce4-panel preco rovno nevymenit prostredie? Sak xfce je takmer jak gnome, len viac setriacie systemove prostriedky.
Druha vec, ze nejake applet-aplikacie by teoreticky mohli zavisiet na paneli, tak neviem, riadne si rozmysli ci to chces...
len keby som z toho nebol uplny blb :)
http://pastebin.com/m6a94149e
lenze v tom je problem ze pan hoferek ich chce loadovat ;)
a pamet... ktory novy PC nema 512MB RAMky?
ked budem mat ciste gnome, zistim kolko ma zavislosti xfce panel a ci to moze fungovat tak... ako si predstavujem
Hladam druhe prostredie ku Gnome ako alternativu. Teraz (po spanku) sa mi zda ako najvhodnejsie kombinacia openboxu a panelu. XFCE4 panel je jednoducho skvely, no... skusim pozriet aj ine panely, snad bude ich cinnost dostatocna na to, aby sa to dalo pouzivat aj pre menej zdatnych pouzivatelov. Dalsia moznost je fluxbox.
Ale ak chces vytvorit heavy distro s vsetkymi moznymi toolkitmi a poziadavkami na RAM vecsimi ako ma Vista, tak smelo do toho. To distro potom nebude ani upgradnutelne, patchovanie bude viac ako narocne, bude to cele lenive ale bude to mat pekne ikonky.
pypanel sa vsak zda byt dobrym doplnkom do openboxu
Openbox/Fluxbox?
K tym panelom: Pozri sa este na lxpanel.
omrkam, dik za typ :)