Multi konverzacia ICq
vie to pidgin alebo potrebujem nejaky plugin?
alebo da sa nejako nainstalovat ICQ? skusal som cez wine.nainstalovat nainstalovalo ale nespustilo
dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:08dent NávštevníkJsem si skoro jistý, že jsem to viděl u Kopete z KDE4, to má velmi dobrou podporu ICQ.
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:20Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable Používateľaj pidgin to podporuje, staci vytvorit chat(priatelia→pridat chat) a oznamit ludom aby sa pripojiliLinux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
-
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:20Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľnebolo by lepsie IRC? alebo jabberova konferencia?tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:26Peter2 NávštevníkMozno aj bola, ale strav neviem aky cas vysvetlovanim ludom ktory nejaky Jabber nezaujma, a IRC uz vobec nie a su nadmieru spokojny s ICQ.
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:29Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable Používateľja tiez nemam potrebu prejst na jabber aj ked mam account ale asi 1 osobu v kontaktoch, kedze vsetco moji znami maju MSN alebo ICQ, a kym to funguje je mi to jednoLinux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:35Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľja zase v MSN nemam nikoho. do jabberu si ma vsak pridat mozes, uz budes mat dvoch :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:43Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable Používateľneviem ci zrovna ty nie si ten kontakt :-DDLinux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
-
Re: Multi konverzacia ICq 10.01.2009 | 15:45Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable Používateľno nebol si to ty ale uz ta mamLinux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
-
-
-
-
-
-