hladam nieco ako autocad, ale...
hladam nieco ako autocad, len samozrejme jednoduchsie. Konkretne na kreslienie log.
Logo v autocade nakreslim za minutku - vdaka dobre nastavitelnemu snapovaniu, teda pouzivaniu logickych bodov (stred usecky, roh na stvorci atd), a tiez vdaka moznosti zadavat v liste suradnice. taktiez vyborna vec su ekvidistanty (teda rovnobezky) a moznost orezat.
no a nieco take... existuje v linuxe? trapim sa vo velkom s inkscape, co veru take dobre (na to co ja potrebujem a este ak zoberiem do uvahy moje skusenosti) nie je... ma niekto nejaky typ?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
sam v nom robim bakalarku - bytovy dom, a az na tu rychlost pri 1000+ ciarach sa mi zda ovela lepsi vo vsetkych veciach nez autocad.
ked ho potrebujes vyuzivat viac tak odporucam kupit professional verziu (stoji nejakych 700,- sk), je to oproti oss verzii (ktora je stara nejaky ten rocik) dost rozdiel
skoro až na konci stránky tu
aj_tu
a niečo aj takto nájdeš tu
Môžeš vyskúšať aj Cadstd lite, ide cez Wine. http://www.google.sk/search?hl=sk&q=cadstd+lite&meta=
V autocade robim uz asi 12 rokov a momentalne mi ho najviac pripomina (aj co sa tyka funkcii) QCad, mam ho nainstalovany pod OpenSUSE a je to OK.
Skusal som, hladal som,.... a zatial mi to vychadza na spominany QCad. Nainstaluj a skus, uvidis, ci ti bude vyhovovat.