nieco ako jukebox na mince
mám aplikaciu pre linux a potreboval by som aby sa spustalaq so systemom (to nieje problem) a aby sa vypnutim aplikacie vypol aj system. Pouzivam ubuntu 8.04 a chcem sa spytat ci vie niekto poradit neaku formu ako toto dosiahnut, staciaspon link na neaky clanok alebo nieco s touto tematikou.
za vasu pomoc dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
este nieco ak dam tuto aplikaciu do zoznamu spusti po starte nabehne vo svojom defaault rozmere a ja by som ju potreboval fullscreen teda aby to fungovalo tak ze zapnem PC nabehne app a nic ine nemozem robit. Ak app vypnem, vypne sa aj pc :(
dajte nieeeco prosiiiim
pocitac by sa mal vypnut, je mozne ale ze nemas na to dostatocne prava. v takom pripade skus: shutdown -h now
mozno by pomohlo viac keby si povedal aku aplikaciu pouzivas, aby sme vedeli ako nastavit ten fullscreen
mno s tou aplikaciou, je to client pre spravu IP kamier :) Soft zial nemoyem poskytnut takze ten fullscreen asi musim pohladat na nete. Ale dik ya ochotu.
maj sa
PS.: kto je preboha dodavatel ze nedodal vypinac a preco ma mat sluzba pravo vypnut monitorovaciu stanicu?