Virtualizacia
Kratka otazka: Co by ste na zakdlade skusenosti odporucili ako virtualizacny, alebo emulacny nastroj pre sprevadzkovanie windows programov?
...ak by sa dalo aj opisat zazitky (+ / -).
Ja mam zatial skusenosti s wine (dost veci tam nejde, alebo ak ano tak ma nejake nedostatky) , virtualboxom (problem s directx... ale inak to facha dobre) a crossover-om (sice neviem co sa mi to podarilo nahodit za sialenost, ale na zaklade mojich skusenosti to teda za tu skusenost radsej povazovat nebudem, ale aspon som sa pochvalil)
Podstatne by pre mna bolo spustat photoshop (viem existuje aj gimp...) a nejake hry (viem ze existuje vela pekne spracovanych aj pre linux ...ale...)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
gama korekcia ma ani nenapadla ;) ... estre viac nazorov by bolo super ..zial vela veci je priamo pre win.. ci je to o hardware alebo software .... a ci sa niekto nahneva alebo nie to ostane je badanie a tapanie a hladanie nejakeho riesenia (kalibracia ... funkcie talciarni ... atd ). k teme games je to podobne (kto si rad nezahra :) )
pre photoshop a zopar hier dual...
chcem program na grafiku? skusim si gimp, inkscape. ak nieco neviem urobit, vyhladam si howto na internete. a az potom riesim nieco dalsie...
myslim, ze to nie je zlozite