mam ubuntu 8.1 na notebooku asus F5SR, wiffi a vsetko ostatne mi ide, ale mam problem so sietovou kartou. system ju identifikuje ako sis190. reaguje, ked strcim kabel. da sa nastavovat riadne vsetko, ci chcem dhcp, alebo manualne. Problem mam ale v tom, ze mi vobec nechce ist internet, ani stranky, ani aktualizacie ani nic podobneho, zvlastne je, ze google mi stranky vyhlada vo vyhladavaci, no otvorit uz ich nejde. obrazky mi google taktiez vyhlada, no otcorit sa uz nedaju. skusal som pingnut stranky, to slo v pohode. system mi hore v panely ukazuje len 100 siet a ak pojdem do ineho softu (teraz presne neviem) tak tam mi pise unknow.. kablom to tiez nieje, lebo doma mam gigabit siet a neslo to, som na intraku a tu je 100 siet a taktiez to nejde.. prosim o pomoc. dakujem.
PS: Ak chces "podporu", zaplat si ju. Mas na vyber od Red Hatu, Novellu a Canonicalu, myslim aj Mandrivy.
Ak tu niekto je, vie tvoj problem vyriesit, a chce ti pomoct, tak by ti uz davno pomohol.
Je tiez mozne ze sa objavi niekto dalsi, ktori si toto precita a bude vediet.
BTW neviem si predstavit v com by mohol byt problem kedze ti ide google a to sme uz na aplikacnej vrstve ak sa nemylim... to je taky orisek.. ak sa ti to podari vyriesit daj vediet.