Stalo sa
Som tu síce relatívne nový, ale...
Nebolo by vzhľadom na Stanov "omyl" či "prešľap" vhodné zakomponovať do fóra pri nicku (mene) aj zobrazenie časti IP adresy (napr. tvar *.xxx.xxx.xxx)?
Vyhli by sme sa podozreniam a na druhej strane aj nutkanie k takémuto správaniu by bolo potlačené (dobre, IP sa dá obísť, ale bolo by to podstatne menej pohodlné, ako teraz).
nuz zialbohu nic z toho ani len den nevydrzal dodrziavat a to jeho faux pas co tu predviedol ma utvrdilo, ze stano je beznadejny pripad. je to nevyzrete decko, ktore si mysli, ze to co robi je to najlepsie a ti co mu to kritizuju su zavistlivci, ktori nikdy nic nevytvorili. stano by sa urcite mal uplne sitahnut zo sveta linuxu, neprispievat ani prekladmi, je na to dost ludi, uplne sa vysrat na greenie, lebo je to volovina v takej forme v akej to robi momentalne, pripadne si to robit pre seba a pre svojich susedov (i ked ich uz teraz lutujem). a v neposlednom rade by mal zmiznut z tohto portalu.
je az do neba volajuca absencia zdraveho rozumu a sebareflexie, ze aj ked po odhaleni jeho spravania bez hanby vypysuje dalej do temy a obvunuje dalsich userov z multiidentit .
stano....pre vlastne dobro, stiahni sa uplne...ale uplne....nechcem povedat ze navzdy...ale aspon dovtedy, kym nedospejes mentalne a kym sa nezdokonalis v IT oblasti. a na vlastne distro sa zatial vykasli....
(koniec tejto diskusie)
naozaj? aj do opensuse? aj do mandrivy? fedory?
preco si taky egoista a neprekladas tak, ako zvysok sveta - pre kazdeho?
ak si ty sam sebe nieco prelozis a nechas si pre seba, tak je to tvoja vec. keby si to ale dal pre hocikoho, bol by si egoista? ja totiz podla teba som. a kludne dam tie preklady ako tar.gz :)
Zase robíš z Fóra vola ....
Otázka znela jasne : "Prekladáš do Ubuntu ?" Mne si tvrdil, že áno. Ozval sa mi tvoj priaznivec, ktorý tvrdí, že si tam uvedený (v prekladovom týme) etc., etc.
Avšak v tomto výnimočne detinskom prípade konal Tomáš, ako admin a šéfredaktor správne aj s výhľadom do budúcnosti linuxos.sk voči opakovaniu sa podobných prehmatov. Ja to považujem za výnimku, ktorá potvrdzuje pravidlo.
(inak stano je prihlaseny tak snad je jasne ze je to on, na co treba ip)
ked by si videl pri oboch (prihlasenom Stanovi aj "timotej"ovi) rovnaku IP, tak by to bolo hned jasnejsie.
ja by som to poriesil zaujimavo: IP adresy by videli len registrovany pouzivatelia, uz je jedno ci vo formate cislo.cislo.cislo.cislo alebo xxx.xxx.cislo.cislo.
alebo IP neukazovat, no napisat warning. stavalo by sa vsak potom, ze novo zaregistrovany chlapik z Pezinka by mohol mat rovnaku ako niekto s medzilaboriec co tu 5 rokov nepise, a nebol by to on.
PS.: odkial si? liptovsky mikulas a to mas naozaj 22 rokov?
O autorovi:
elven
"Som taký maličký mierumilovný človek, ktorý spoznáva tento blog. Ale nie, samozrejme si robím srandu. Som maličká mierumilovná rybička..."
To len na osvieženie tvojej krátkej gumovej pamäti.
pocuj, ak mi chces povedat nieco mudre, ozvi sa na jabber. vazim si to co urobil srnka, bendik atd, ze toto forum vzniklo a stale existuje. nekazme ho hadkami medzi sebou.
Ale keď nechceš skaziť toto fórum, tak si nevymýšľaj nicky a nereaguj na urážky. Spravil si to už mnohokrát, ale nikdy ti to nepomohlo.
1-prestan spamovat o prefarbenom ubuntu
2-prestan sa predvadzat ze nieco robis, kvalitu tvojej prace mozu zhodnotit iny, nie ty sam
3-ked myslis, ze tvoja robota ma zmysel, tak sa zahrab do nej a prid ked to bude hotove
4-prestan tu kazdy druhy den uverejnovat tie trapne detinske ankety, ak nieco chces tak to sprav aj bez pytania, v tom je "velkost" osobnosti, ze si stojim vzdy za svojim rozhodnutim a viem ho obhajit.
5-uvedom si, ze kazdou dalsou utocnou vetou (ja robim a vy nie...) si skodis viac a viac, obavam sa ze uz si zasiel tak daleko ze navrat do reality a k dostojnosti nebude vobec mozny, ale to je uz na tebe ako sa s tym vyrovnas.
6-nauc sa vstrebavat ine nazory ako len svoje vlastne, byt pristupny kritike je prinosom v kazdej dobe. Kritikou sa zvysuje kvalita.
7-uvedom si ze ostatny mozu mat pravdu, ze ked ti vacsina povie toto je na nic chod od toho, tak sa nad tym aspon zamysli
8-prestan si kdekolvek na nete masirovat svoje ego.
9-prestan s tymi trapnymi uvahami a zamysleniami v blogoch, ktore nikam nevedu
10-zhodnot konecne svoje sily a schopnosti a venuj sa veciam na ktore mas v tomto okamihu znalosti (=zbohom linux).
ziadnu anketu nevidim. ty ano? ak nieco potrebujem vediet, pytam sa cez IM a diskutujem. neviem v com je problem. ak si porovnas prve vydanie s tym co sa pripravuje, je tam velmi vela zmien, kedze to prve som robil naozaj len ja. vsetko sa meni po diskusiach a roznych kompromisoch, len tvoje nazory nie. preco sem stale davas tie iste otazky bez toho, aby si si overil, co sa zmenilo a co nie? kaslem Ti na dake ego a nevidim dovod preco prestat pisat sem tam uvahu. ak sa Ti nieco nepaci, mas moznost vyjadrit sa, vsak o to ide.
k tebe jediny bod: prosim, prestan stale pisat tie iste veci dookola, prestava ma to bavit ked si moje odpovede nevsimas. rovnako som uz v minulosti odpovedal na tieto veci, no ty davas stale rovnake veci.
trochu sa este vyjadrim k 7cke: keby som mal len ja pravdu, tak asi robim nieco len pre seba. nebolo by treba forum, chat, grafika, hromadu zlepsovakov... vdaka dobrej kritike ide vyvoj dopredu. alebo sa nan pozri, alebo odporuc dobrou kritikou zlepsenie, alebo si nevsimaj.
(definitivny koniec diskusie. kto po mne nieco chce, tak nech sa ozve cez IM/chat)
http://www.lxde.org/lxde
ked lava ruka nevie co robi prava, bohuzial uz sa zamotavas do vlastnych bludov. Ono klamat treba vediet.
LXDE bolo sucastou greenie 3 - hlavnej verzie. zanedlho bude hlavnym prostredim vedlajsej verzie (galadriel). ake je na tom klamanie? alebo chces, aby som do LXDE tymu napisal, aby ma vyskrtli teraz zo zoznamu a pridali ma dvadsiateho? uz som to tu pisal, no kolegovia nad tebou to ignoruju.
bod7- nezvladol si ani len odpoved. Ak mas pocit ze nieco robis pre inych tak to musia oni zhodnotit. Prevazuje nazor ze sa strapnujes a robis zbytocnu robotu, ktora nema vyznam a prinos.
Bod 11, je zacni sa liecit. Vola sa to prehnana naivita.
Mna uz pri tebe neprekvapi nic, ked ti 1000 ludi povie ze si idiot, ty odpovies, ze ty to az tak zle nevidis. A hotovo.