Zdravím, nevie prosím niekto poradiť prehliadač obrázkov ktorý by spolu so zobrazením obrázka prehral aj zvukový komentár k nemu? Môj foťák umožňuje po spravení záberu nahrať cca 5 sekundový wav súbor kde sa dá pár slovami opísať čo som fotil. Ja túto funkciu hodne využívam, a potom mám k jpg súboru aj wav súbor s rovnakým menom. Avšak okrem originál olympus softu, ktorý je len pre win, ten zvuk k obrázku nikde neprehrá počas zobrazovania obrázku. Klikať osobitne aj na wav je dosť nepraktické... nevie niekto o niečom? Vďaka.
- takze staci ti ten skript, ktory zisti meno vybraneho suboru bez pripony (selected file) a potom zavola nejaky vhodny program, ktory prehra selected file.waw.
- koderov je tu dost, tak skus predniest poziadavku
V okne fungujú klávesové skratky, ale zase gThumb nevynecháva wav súbory, ale zobrazuje sivé okno - takže to vyzerá: obrázok, sivé okno, obrázok, sivé okno, obrázok..... a pri prehrávaní zvuku zobrazí cez stred obrázku progressbar.
Človek si skrátka nevyberie. Snáď sa časom nájde šikovnejšie riešenie. Ešte raz dík.