Nainštaloval som nové Ubuntu, porobil som zopár hlúpostí a sem-tam mi padalo (každých 15 minút som musel resetovať, lebo zamrzlo). Tak som si povedal, že asi najjednoduchšie - nechcelo sa mi hľadať 3 dni chybu, lebo mám teraz trocha fofry (maturujem a veľmi potrebujem NB) - bude komplet nanovo nainštalovať Ubuntu, tak som ho nastavoval nejakých pár hodín. Pred chvíľou som mal otvorené 2 OpenOffice dokumenty, Firefox, Pidgin, Thunderbird (+ Cairo-dock, Compiz-fusion) a stlačím ALT+TAB a koniec, zamrzol a nič s ním sa nedalo robiť, len natvrdo resetovať. Neviete, kde by mohla byť chyba? Veľmi súrne potrebujem teraz NB a práca pri resetovaní po každých 15 minútach nie je práca.
Ďakujem pekne za odpovede
Ešte neviem či to nebude aj Javou, alebo Flash Playerom. Javu mám originál od Sun (Java6) a Flash mám od Adobe posledný čo vyšiel ... Neviem v čom by ešte mohol byť problém
Napriklad tak ze najdes jeho poziciu a skontrolujes jeho funkcionalitu pomocou zraku, skuchu alebo inych zmyslov na to urcenych. Poziciu zistis bud pomocou manualu (obvykle NB) alebo po otvoreni bedne (obvykle obycajne desktopy). Ale bacha na zaruku koli poskodeni pecate.
PS.: ale ak nechces vypnut zbytocnosti, tak vela zdaru.
Inak, nespravne ovladace su najcastejsim pripadom zlyhania. Ci je to uz odflaknutou implementaciou ACPI vyrobcu notebooku v kombinacii s uzivatelovym _odbornym vypnutim alebo chybou v binarnom ovladaci. Ptotom nasleduje vadna RAM, disk, CPU, zdroj ....
Vidim ze sa ponahlas. Uz si pre to nieco rychlo urobil?
Grafická karta:
Integrovaná Intel Graphic Media Accelerator X3100 se sdílenou pamětí
Nie prepáč, ale som len užívateľ, ktorý natrafil na chybu a snaží sa ju vyriešiť, keď sa to stalo, nemal som zapnutý ani youtube ani nič kde by bol flash, mám nainštalovaný adblock, tak to nebolo ani kvôli reklame.
Myslel som, že je tu snaha o pomoc, ale ako vidím, tak alebo ja tej pomoci nerozumiem, alebo tam fakt nie je. Ďakujem ešte raz
Radšej kašli na to, máš pravdu, skúsim si pomôcť sám (installnem Windows a budem čakať kým prídem o všetky dáta)
Re: WlaSaTy
Vo mne toto evokuje skôr výsmech ako pomoc
No, pravdu povediac, vo mne evokovali dve veci vysmech. Prva bola ze si nereagoval na rady a druha ze si sa vyhrazal nejakym inym OS. Ale rob ako myslis, svet sa Ti otvara a skusku dospelosti mas na dosah.