haluz
Mám 3 fyz.HDD na jednom mám Xubuntu 8.10 (môj primárny systém) na druhom Crunchbang 8.10 a na treťom je čerstvo nainštalovaný LinuxMint 6 fluxbox.
Keďže som nechcel, aby sa na všetko zaviedol grub, tak som odpojil tie dva HDD. Vlastne každý systém mám nainštalovaný osobitne. Počase som tie dva HDD pripojil (...a teraz príde haluz...), a spustil Mint, tak vypísal fatal error X servera, failed checksum pre bios a ja neviem ešte čo. Keď som sa nalogoval do "textu" tak už točil niečo okolo Crunchbangu :-) takže som rebootol. A čuduj sa svete, odhlasoval sa už Crunchbang :-D akonáhle som ich zas odpojil, spustil sa normálne...... No a že IT je sucharina :-) takmer paranormálny jav. Nechcem to vehementne riešiť, len som sa s tým chcel podeliť. A prípadne, či niekto netuší, čo to môže byť.
Have a lot of fun...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
disky boli sata alebo pata ? ak pata tak pozeral si ako máš nastavené master a slave ? mne raz dávno pre toto zblbol systém
Mení to niečo na veci? :-)
Standardne sa totizto dodavaju (P)ATA disky nastavene na Cable Select a to robi dost velke problemy. Takze nastav jeden na master a druhy na slave, jumprom. Inak nevylucujem ze ostatne tu rozoberane veci sa ajtak neprejavia az pokial nebudes pripajat logicke disky vez volume-label (popisku) alebo UUID (jedinecny identifikator) alebo inym sposobom, hoci aj cez seriove cislo a tak ...