Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile
Qt: 3.3.8b
KDE: 3.5.10-3.fc10 Fedora
Kile: 2.0.3 na fedore 10.
V ostatnych aplikaciach ide sk klavesnica v poriadku.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 16:18Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorAkú hodnoty má LC_CTYPE? (zisťuje sa príkazom locale)Chat
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 16:34omdzor #! Používateľ"en_US.UTF-8" ako vsetky polozky v locale, rad pozuivam anglicke nelokalizovane verzie ale s tymto som este problem nemal...#! /usr/bin/env python
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 17:17Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorTak potom je problém jasný. Bez nastavenia mŕtvych kláves by to nemalo fungovať prakticky nikde (nie všetky aplikácie to rešpektujú).Chat
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 17:28omdzor #! PoužívateľA ako presne ich nastavit? Inak bezi mi to na thinkpade sl500 a mam este jeden maly problem, ktoreho povod sa mi nepodarilo zistit... Niekedy ked pisem nejaky text, tak kurzor samovolne odskoci zopar riadkov(prave zadanim nejakej klavesy) hore alebo par znakov doprava a pod. Dost to irituje, takze ak sa to da vyriesit, tak by som bol rad...#! /usr/bin/env python
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 17:40samo Návštevníkmozno sa prstom dotykas touchpadu
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 17:44omdzor #! Používateľ:) asi nie...#! /usr/bin/env python
-
-
Re: Zly encoding na slovenskej klavesnici v Kile 28.05.2009 | 18:07Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorNo treba nastaviť LC_CTYPE na sk_SK.UTF-8 (neviem ako sa to nastavuje vo fedore tak aby to bolo globálne nastavené od bootu). Mimochodom thinkpad mám aj ja, ale bez touchpadu takže mi kurzor neskáče o niekoľko riadkov.Chat
-
-
-
-
-