Vazeni, vsak ked si precitate ten clanok na IT-News, Linux vysiel z toho vlastne dobre. Ci nemame argumentaciu? Treba vediet citat a nie dat si dve piva a penit :)))) A ked uz, tak im tam treba napisat, fundovanu odpoved. To je podla mna, ta spravna cesta, obhajoby Linuxu. A keby Linux nebol dobry a nerobil pokroky, tak by nebolo, ani takychto a im podobnych, priblblych clankov.
"S Pinguinom na vecne casy a nijak inak"
Keby tak napisal napriklad nieco rozumne. Uvidime aky bude cenovy rozdiel pri linuxovych verziach.
Moj nazor --> Admin dal spravne lock
Veľke nedostatky !!!
Linux je tam opisany ako kvalitny operacny system.. ktory (ako vsetko, co sa prirodzene vyvija) ma co na sebe riesit. Ja som len hladel a hladel a ziadne "velke nedostatky" nedohladel... :-D
"Skúsenejší používatelia nebudú mať problém ani s nedostatkom „off-line“ podpory, ani s alternatívami ku komerčným aplikáciám, pre skutočných začiatočníkov však aj tieto nedostatky môžu predstavovať značné problémy."
A zrejme mu dalo dosť námahy že dokázal tento článok vôbec prečítať vo svojom komerčnom IE.
Keď som videl ten názov, tak som sa zľakol, že čo sa deje.
"Linux v súčasnosti nedokáže prehrať disky Blu-ray, pretože výrobcovia týchto diskov zakázali vytvorenie prehrávača diskov Blu-ray pre Linux."
Nech si ich strčia niekam. Už ma tie spoločnosti riadne serú.
Dalej uz nekomentujem.
"S Pinguinom na vecne casy a nijak inak"
Je lepsie sa nezaujato vyjadrit a viac nereagovat.