Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik
vsetkym dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 14:48niekto NávštevníkTen odkaz na ,,takto,, si si aj pozrel?
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 16:33<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľsorac nevsimol som si to.... tu je to opravene... moja plochaPrečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 16:36Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľČo je na tom kostrbaté? Ale ak chceš iný vzhľad, tak pozri na http://gnome-looks.org/Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 16:54<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľpanel... ten spodny panel to nieje panel debianu... debian mam zatial vo virtualboxe.... nainstaloval som gnome-core plus gdk ci tak dako a aj tak sa mi to zda dake divne.... neviem asi je to tym ze v debiane su starsie verzie balikov a aj gnome je starsie trosku....Prečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 17:01milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS PoužívateľTo kostrbaté je jeden z efektov, ktoré máš zapnuté.. system/predvoľby/spravca nastavení compiz a v nom reflection !!skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 17:05<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľnie to nemyslim.... mam na mysli to okno s debianom... ked si porovnas napriklad panel debianu s panelom ubuntu ktore je v pozadi tak to je ineee... v ubuntu mam napr pri baterke 3 ciarky a v debiane pri case je taky ako oddelovac hnusny.... a celkovo este tomu nieco chyba... alebo sa mi to iba zda???Prečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 17:33Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľMáš pravdu. Je tam nastavená iná téma vzhľadu a iné ikony. Preto je to také. Hore som Ti uviedol stránku, kde si môžeš stiahnuť vzhľad aký len chceš.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 17:41<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľtakze tema to vyriesi okik ? :) oki vyskusam... prave sa zase trapim s archom.... velmi sa mi paci jeho filozofia... ale bohuzial este nikdy som sa nedostal do grafickeho prostredia :d...Prečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 18:15Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľAk pôjdeš podľa wiki na stránke archu, tak sa Ti to určite podarí ;)Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 19:23Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľked sa to podarilo mne, tak to zvladne naozaj kazdy... :Dtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 20.07.2009 | 21:10<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľno ved uz to skusam daky 5ty krat :D... ale teraz na to idem sikovne :)) virtualny disk kopirujem aby som nesiel od zaciatku keby nieco.... inak ako je to s tou detekciou hardwaru ?? mne ziadny hardware nedetekovalo... :(... modules mam prazdne..Prečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 21.07.2009 | 11:05<< Tomino >> Windows 7 & Arch Linux KDE Používateľno lenze ja som neni asi taky sikovny :D zase som pohorel :d slak to traf blbe nadstavovaniePrečo platiť za Windows keď viac ako 90% sw ide aj na linuxe a k tomu máte extra rýchly, aktuálny systém bez vírusov, bez nutnosti defragmentácie a iných hávedí :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: Instalacia GNOME-core plus uprava prosim pomoc... dik 25.07.2009 | 22:47Lubos Návštevníkgtk2-engines
-