Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 26.07.2009 | 23:06Fridolín Pokorný Fedora 21 PoužívateľTakych navodov je na internete kopu. Aj tu na linuxos.sk je jeden. linkblog
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 27.07.2009 | 01:09Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľFuuuj to je ale kua stare, 2005, hmm, od vtedy sa nic nezmenilo ohladom Archu?There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 27.07.2009 | 23:04Fridolín Pokorný Fedora 21 PoužívateľNa co konkretne narazas?blog
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 16:29hramat Arch + Openbox PoužívateľMyslim ze zakladna instalacia sa moc nezmenila od tej doby. Akurat na xorg pribudli nejake nove nastroje. Ja som pred 2 rokmi postupoval podla tohoto helpu http://archlinux.fecko.sk a minuly rok tiez a podla toho co tam pise to vyzera ze to stale plati.Zamocnictvo, kovovyroba, mreze, brany
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 20:13tomino Návštevníkskusal som to aj podla toho... tak pre teba to je lahsie ked vies ako to ma asi byt... lenze ja som este novacik... linux pouzivam daky mesiac a pol :P
-
-
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 27.07.2009 | 12:26macka Návštevníklenze podla toho navodu mi to neslo :(
-
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 27.07.2009 | 17:16Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľOzvi sa mi na na jabber a môžme sa na to spolu pozrieť.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 22:18myky NávštevníkMam otazocku program hwd uz v archu neexistuje? lebo po spusteny a nastaveny cez xorg -configure mi system nabehne v grafickom rozhrani ale hned nato zamrzne...
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 22:46Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľExistujeČo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 22:55pejta Archlinux Používateľlen už nie je oficialne udržiavaný
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 23:09myky Návštevníka je este v repozitaroch? inak existuje aj nejaky offcialny manual na rozbehanie xorg pod archlinuxom lebo ten na wiki je pomerne dost stary potom
-
Re: Navod na ARCH LINUX... mozna aj odmena !!! dakujem 28.07.2009 | 23:44Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľExtra repozitár nie je oficiálne udržiavaný?Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
-
-
-
-