Windows Vista a Linux
Do USB som chcel nainstalovat Slax, ale ja mam predinstalovany 32Fat a preto sa neda instalovat pomocou MySLAX Creator .
Pouzivam NTI Media Maker 8 a neviem na tom vypalit ISO CD.
Vie mi niekto pomoc?
bister
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Windows Vista a Linux 27.08.2009 | 16:20Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorS tým by nemal byť problém. Vista vy mala byť nainštalovaná pre Linuxom (čiste z praktických dôvodov, visťácky inštalátor nepočíta moc s možnosťou prítomnosti iných OS.Chat
-
Re: Windows Vista a Linux 11.09.2009 | 20:14pavolzetor Návštevníkna poradí nezáleží, ale malo by ísť bootovať aj ubuntu z visty
-
Re: Windows Vista a Linux 11.09.2009 | 23:30bedňa LegacyIce-antiX AdministrátorV pohode, Ubuntu kľudne nažíva na jednom disku aj s Widlami, stačí do googla dať dualboot Ubuntu Wista a nájdeš masaker odkazov, keď by si sa niekde zasekol napíš.Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org
-
Re: Windows Vista a Linux 12.09.2009 | 00:30Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľna napalenie iso obrazu mozes vo win pouzit deepburner, je zdarma a malickytlačené knihy a e-knihy
-