Ahojte.Chalani,chcem sa opytat obornikov,mam virtualny server,je nanom predinstalovany Linux,ale ani neviem aky.No je dost chybny.Otazka znie: Mozem si bez fyzickeho kontaktu na ten server nanovo nainstalovat Linux,aky potrebujem?Problem je v tom,ze pisem do tej spolocnosti uz mesiace,a nikto neodpisuje,preto si to chcem urobit sam.Ak sa to da,prosim vas hodte my sem nejaky navod ako to zmazat,ten stary,a a ako instalnut novy..Dakujem
Ja som podobnym stylom pomocou debootstrapu instaloval linux na CF kartu, iked v tvojom pripade je to o dost zlozitejsie.
poradím Ti niečo zo sociálneho inžinierstva, čo je vcelku účinné.
Napíš, ako sa volá tá tajuplná firma, na ktorú sa písomne obraciaš a ona Ti vôbec neodpisuje a nereaguje. Som presvedčený, že akonáhle tuná napíšeš jej meno a sídlo, odpovie Ti.
:-)
poskytujem linuxove virtualky, ale response time mam max. hodinu (cez den :) )
mal som moznost (tento mesiac) odskusat si co je to mat virtualku u spolocnosti ktora ma 1 admina a vela VPS (ja zatial hostujem iba niekolko). Po tyzdni som bol nuteny pustit "rm -rf /" a oznamit ze u nich koncim... reklamu si robit nebudem pretoze aj linuxos.sk poskytuje VPS :) (aj ked cena sa neda porovnat)