IIS a mozilla
Neviem zobraziť stránky - zobrazí mi "Under Construction" a ponúkne "start - run.....". a navrhne "enabling or disabling dynamic content" - je nejaká alternatíva, ktorá by toto riešila?
Ďakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
viem čo je to za "technológiu", len som skúsil či je niečo čo by toto riešilo v linuxe - smola je, že by som to potreboval
1.) Popíš relevantnú softwarovú výbavu
2.) Popíš čo chceš dosiahnuť
3.) Popíš kde to zlyháva
Potom ti možno bude vedieť niekto pomôcť (teda aspoň pre mňa to platí, neviem čítať myšlienky cez internet :-( )
Nainštalovaný je v mojom počítači openSuSe 11 - toto je počítač na ktorom chcem pracovať. Je v štandardnej inštalácii, bez doplnkov pre video, bez hier....
Proťajšok je nejaký server IIS. /je to ms technológia/
Stránka sa zobrazí, ale "Under Construction"
Pod týmto je napísané, čo mám urobiť v prípade IE, ale mám Linux /toho sa to týka hlavne/ a v ňom mozillu
Je tam riešenie - a to použiť wine, inštalnúť IE7, ale to nechcem, nakoľko neviem, či to pôjde.
Tento problém sa zrejme týka ASP.NET
na suse je to obdobné.
otázka:
Čo s tým má spoločné ASP.NET - súvislosti?
IIS podporuje aj dynamické skriptovanie a nemôžem sa dopátrať riešenia, lebo som sa dočítal, že žiadna konkurencia toto nepodporuje
Je to spravne?
Nejake otazky: co je to za aplikaciu, ze vyzaduje internet explorer? Alebo vobec cely server nechce komunikovat s nicim inym? (ak hej, tak ho vymen).
Do serveru? bohužiaľ to nie je možné, ani neviem jeho umiestnenie, ale je nutný pre prácu,
Otvorím túto tému znova, keď budem lepšie pripravený sa pýtať
Ďakujem