ziadny xorg ubuntu 9.10 Intel GM965
1584 frames in 5.0 seconds
1592 frames in 5.0 seconds
pri celoobrazovkovom a takties pri vzdialenej cube
578 frames in 5.0 seconds
358 frames in 5.0 seconds
343 frames in 5.0 seconds
cize framy mam este lepsie ako na 9.04 no hacik spociva v tom ze ak spustim viac veci system zacne tuhnut surovo mys zacne mrznut priklad flash player chrome virtualbox par geditov terminalov a akonahle este zacnem prehliatat k tomu particie no system tuhne a surovo musim vypnut nieco chcel som ze upravim xorg no tu spociva kamen urazu xorg tam nieje :D skusal som uz ako
sudo Xorg -configure
on vyhlasi iba tolko
miro@Ubuntu:~$ sudo Xorg -configure
Fatal server error:
Server is already active for display 0
If this server is no longer running, remove /tmp/.X0-lock
and start again.
Please consult the The X.Org Foundation support
at http://wiki.x.org
for help.
ddxSigGiveUp: Closing log
z toho mi je jasne ze nemam xorg ale ako ho nahodit :D skusal som aj
sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg
to prejde bez zmeny ale xorg tam nemam nakopcil som aj z 9.04 xorg.conf pretoze 9.04 som si este nechal no nic stale to iste akoze dost ma to stve nove ubuntu sa mi dost paci a klape tam vsetko len ta grafika :D idem este skusit v zachrannom mode skusit opravit x11 ale nedavam tomu velku nadej nepoznate niekto nieco ? nasiel som v google vela veci no hacik je v tom ze vsade boli iba tieto prikazy alebo ja som zle cital .... za pomoc Dakujem....Este chcem dodat ovldace xserver-xorg-video-intel-dbg nahodene mam restart systemu uz pekne vela krat :D no stale to nejde ....
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
V kazdom pripade Intel ovladace asi za to nemozu, takze asi ides na to zlou cestou. Skus napisat presne aku mas konfiguraciu pocitaca.
CPU:Intel Pentium dual core 1.86Mhz na jedno jadro
Ram:2Gb
VGA:Intel HM965 256Mb
Wifi:Atheros AR5001
Lan:Ethereal RTL8139
HDD:320Gb
je to notebook Asus X51L
a ano prave som si spomenul odkedy som presiel na new distro mam problem nedokazem vypalit DVD surovo kazde jedno padne pri zapise neakej stopy nepametam teraz jeden kamos mi vravel ze mam chybu Firmweru ze on to ties mal no bohuzial zatial som sa tomu nevenoval moze to byt tymto ? alebo ako ho updaitnut mam LG-DVD-RAM mechaniku