Ubuntu sa nechce nabootovať
GNU GRUB version 1.97~beta4
[Minimal BASH/like line editing is supported. For the first word, TAB list possible command completions. Anywhere else TAB list posible device/file competions.]
sh: gub>
Ked dam tam tak sa z toho neviem vysomarit, snazil som sa mu tam daco pisat ale reaguje akurat na reboot. Neviete co s tym je? Pred par dnami mi spadlo Ubuntu, len pisalo inu hlasku, cele som ho preinstaloval na novo. Vie mi niekto poradit aj inak ako, ze mam cele ubuntu nainstalovat od znova? Uz ma to padanie Ubuntu zacina riadne srat.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ked sa ti podari nabootovat, zaktualizuj system. daj vediet ako si dopadol ...
A co sa zas s tym stalo, krasne bezalo ziaden problem a stiahnem aktualizacie, restartnem a ostanem vysiet na tej obrazovke. Ci to len moj pocitac sa tam s niecim nezhodol? Nechcem zase 2 hodiny instalovat Ubuntu a potom zas o týzden pridu nejake aktualizacie a stane sa to iste. Este ze mam data na samostatnom disku, vidim ze to je asi zase na preinstalovanie Ubuntu, co?
... no proste ak sa v tom vyznas tak co s tym? Co je najednochusie? Znova preinstalovat ubunut asi, co? A co mam spravit aby sa mi zase nestalo toto iste? Lebo ako po pravde teraz mi to zili netrha, ale ak to zase takto skolabuje tak sa asi zas vratim na Windows, ten ide spustit aspon v nudzovom rezime ked sa posere .... :(
Nic no dakujem za rady uz sa mi potom nechce pátrať idem si to nahodit na novo ...