Dobrý deň všetkým Linuxákom :-) Dnes som si prvýkrát nainštaloval Ubuntu Linux a som veľmi spokojný.No jedná vec mi však vadí.Na youtube mi nejdú prehrávať videá.Píše tam
Zdá se, že máte vypnutý jazyk JavaScript, nebo máte starou verzi přehrávače Adobe Flash Player. Kliknutím sem stáhnete nejnovější přehrávač Flash.
.A ako sťahujem tak sťahujem nič nefunguje.Mám aj windows xp proffesional a tam mi fachčí všetko normálne.Ako to máte nastavené vy ?Prepáčte za novú tému a ďakujem za odpovede :-)
Skús sa pozrieť do adresárov /usr/lib/flash-plugin a /usr/lib/mozilla, tam by si mal mať nainštalované príslušné súbory. Ak nie, tak si kdesi urobil chybu.
cize postup:
stiahni: tento pack, v konzole/cez Ark daj rozbalit a mas tam subor README alebo INSTALL v tom rozbalenom adresari ... a tam mas jednoriadkovy ci dvoj riadkovy navod ...
Nezabudni si pred tým, ako začneš aj niečo viac, preštudovať manuál, trebárs tento v češtine. http://www.ubuntu.cz/dokumentace/prirucka
adobe-flashplugin
, pripadne stiahnut balicek pre Ubuntu priamo zo stranok Adobe flash playera.Ak chces kocku 3D a ine pekne vzhladove ficury, nainstaluj balik
compizconfig-settings-manager
. V nastaveniach vzhladu zapni efekty a pomocou compizconfig managera si nastavis kocku a vela dalsich hluposti. Tento manager najdes v meni System>Preferences