Caute. Chcem sa opytat ci nevie niekto ako nastavit na Kubuntu 9.10 (KDE 4.3) KDEwallet, tak aby po prihlaseni sa do systemu (rucne, nie automaticky) ma automaticky prihlasi aj do KDEwallet. Lebo hned po spusteni systemu chce Network Manager zadat heslo pre wallet a strasne ma to otravuje, zadavat hesla hned dva razy po sebe, administratorske a hned kratko nato pre wallet. Neviem take nastavenie v systeme nikde najst, ak vobec existuje. A vobec by ma zaujmalo naco pouziva wallet Network Manager a uz vobec nechapem naco je Amaroku.
Zeby na hesla? Oooooo - ake zistenie
Mimochodom - na to nie je ziadna volba a ani nikdy nebude - lebo bud budes mat kwallet zaheslovany, alebo tam to heslo vobec nemusis mat. Povedz mi prosimta, ze co je to za zvratenu logiku nieco zaheslovat a potom chciet aby sa "heslo samo zadavalo"? Takze proste jednoducho daj zmenit heslo a "potvrd prazdne".
Ale nekecaj, gnome keyring ma na to pam modul a pre kwallet tiez (uz hodnu chvilu) chystaju.
Skoda len ze nepises ake. Ale ano, preco nepisat dva krat za sebou rovnake heslo, clovek si aspon precvici strojopis.