Monitoring siete
Potrebujem program ktory bude merat statistiku in/out packetov a protokolov (tcp, udp). Tento program by mal pracovat ako demon a zapisovat hodnoty v urcitych intervaloch napr. do suboru.
Uz som skusal vela programov ale akosi som nebol ani s jednym spokojny..
Dakujem vopred za rady. ;) ;)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Monitoring siete 15.03.2010 | 14:42majlou Návštevníknetstat -tanp a pripadne doloz standarnty vystup do suboru...
-
Re: Monitoring siete 15.03.2010 | 14:42dodoedo Fedora Linux PoužívateľNapíš tu všetky programy, ktoré si už naozaj skúšal pod Ubuntu.G. Orwell: "Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více bude nenávidět ty, kteří ji říkají."
-
Re: Monitoring siete 15.03.2010 | 15:14Pavol Ubuntu 9.10 PoužívateľNo takze, som skusal napr.: ipt_account ten mi sleduje celkovu statistiku a ja chcem okamzitu ku urcitemu casovemu intervalu. Dalej ntop, mrtg, netstat, tshark a este akesi ine. Vsak mozno sa to da tych programoch nastavit. Len sa mi to osobne neporadilo. Na www.root.cz mi odporucili MRTG tak sa to snazim nakonfigurovat. Vedel by si mi nieco odporucit ??
-
-
Re: Monitoring siete 15.03.2010 | 22:57Peter Mint PoužívateľJa pouzivam IPTRAF, ale len na okamzite pozretie, napr kto zatazuje siet.Žijem v krajine, kde aj zajtra znamená predvčerom :-)
-
Re: Monitoring siete 15.03.2010 | 23:22tatar Návštevníkpozri si vnstat
-
Re: Monitoring siete 16.03.2010 | 21:17Pavol Ubuntu 9.10 Používateľno hej, po dlhom trapeni. To bolo celkom jednoduche. Pouzil som vnstat a pomocou "cut" som si vybral co potrebujem...a vsetko slape tak ako ma..
-
-