Vážený, stiahol som image ubuntu10.04LTS a za pána Jána to dostať na HDD, inštalácia priamo z CD sa zasekla hneď pri prvom okne, "vyskúšať ubuntu" pri logine, "inštalovať do Windows" pri nabehnutí inštalačnej obrazovky. Upgrade z 9.10 prebehol úspešne akurát sa opäť pri logine zasekol, skúšal som, aj "ukecaný-verbose" a vypísalo že našlo modem a ďalej STOP. Skúsil som bez modemu a nič. Stiahol som Image cez Torrent a celá procedúra dopadla rovnako. Kubuntu10.04lts detto, jediné čo sa mi podarilo rozchodiť je upgrade Kubuntu 9.10.
Kedže sa mi to vždy zaseklo nemám ani screenshot ani log správu. Cez virtualbox išlo všetko ako po masle :)
Asus F5gl
Ďakujem za rady-názory.
Jabber: martin.benko@jabber.com - icq: 422703828
To je čo za inštalačné médium, ktoré si skúšal LiveCD alebo je to full install DVD ?
:-)
inac na asusoch je dost problem z acpi, mozno skusit vypnut pri boote acpi=off....preto to vo virtualboxe fungovalo, lebo o acpi sa stara virtualna masina...
Ak máte čo len trochu rýchlejšie (od dial-up) pripojenie do Internetu, prečo nevýskúšate potom možnosť UPGRADE na U 10.04 LTS cez internet.
Postup: https://help.ubuntu.com/community/LucidUpgrades
:-)