Ahojte ludia. Nainstaloval som Linux Mint 9. Vsetko som rozbehal a ked pustam linuxt ak sa mi strasne dlho nacitava plocha. Pritom ikony svietia a aj lišta svieti. Po chvilke naskoci plocha ale nie je tam nastavenie temy ako som mal. Je tam nejake systemove bez efektov a bez vsetkeho. Musim sa ODHLASIT a znova PRIHLASIT a potom vsetko nabehne tak ako ma. Neviete nahodou preco to robi ? Nechce sa mi pri kazdom spusteni PC znova odhlasovat a prihlasovat nech mi nabehne normalne plocha.
Pritom nemam ziadne efekty ako gumenne okna alebo podobne.
Mne ide o to ze sa mi svojvolne poposuvaju ikony po starte systemu. Ked sa odhlasim a znova prihlasim tak su na svojich miestach tak ako som to chcel. Myslim ze na to nepotrebujem Win 7.
v podstate sa deje to ze po starte systemu mam ovladacie prvky ako keby zo safemodu proste bez nicoho to vyzera ako windows 95 no a ked sa odhlasim a prihlasim tak mi uz nabehne normalna tema aku som tam mal. Proste ako keby to pustalo svojvolne safe mode. Ikony su poprehadzovane a niektore ikony na ploche nemaju vzhlad taky ako by mali mat ale uplne ten zakladny.
a kde premenovat ten priecinok ???
.gconf
.config
sa mi za ze tieto, ale iba ich premenuj napr. .gnome2_zaloha ...