Kurzy valút (starý HTML kód)
Keď idem na web, tak ma vždy presmeruje na webnoviny.sk, kvoli
Kurzy valút (starý HTML kód).
Mám zmenit starý kód, v tom by nebol problém, avšak neviem ho v tej sieti kodov najist. Dynamický web, SQL, PHP.atd.. na mna este dost zložité.
prosim o pomoc, ďakujem....
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Linuxsoft.cz diskuze
webnoviny.sk
Dajte si amil.sk
a automaticky vás presmeruje na iný web, a v tom je práve ten problém.
Dakujem a sory
<iframe width="145" height="200" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.webnoviny.sk/kurzy2.php"></iframe>
. Poprípade to môže byť vypísané cez echo. Ak sa používa nejaký šablónovací systém, možno to je v niektorej šablóne. Ťažko povedať.-foter robil weby
-vykaslal sa nato
-nenchal ani hesla, nic, tak teraz ked niekto napise, tak nevie na koho sa obratit
v jakom systeme?- PHP RS
amil.sk/admin
výsledok
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'db13378xamil'@'192.168.0.142' (using password: YES) in /www/amil.sk/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 21
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /www/amil.sk/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 22
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /www/amil.sk/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 22
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /www/amil.sk/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 23
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /www/amil.sk/public_html/admin/includes/functions/database.php on line 23
Unable to connect to database server!
mna s toho porazí, diki za pomoc
dikki moc,
Dakujem, sory ale google mi vobec nepomaha jaj...
amil.sk
Po kliknuti na obrázok, alebo uz pri samotnom nacitani webu, presmeruje na webnoviny.cz, kde odkazuje na starý kod.
Web som nerobil ja, neviem kde tento kod najist. A to je problem ktory treba vyriesit.
Dakujem, ostavam s pozdravom Luvaran