Sekcia "Skripty"
Co keby sa zalozila sekcia, do ktorej by ludia vkladali svoje vlastnorucne napisane skriptiky, ci drobne programy? Nejake vychytavky, klikatka, skratka cokolvek, co ma nejaky ucel a prakticky sa to da dobre vyuzit. Myslim, ze je vela veci, ktore mozno linuxaci robia pomocou prikazov, ale mnoho zaciatocnikov by mozno ocenili nejaky jeden-dva kliky namiesto 10 prikazov. Myslim, ze je toho mnoho, co by sa dalo urobit a obohatit si tak pacovne prostredie. V sekcii by potom mohli ostatny povedzme doplnat skripty niekoho ineho, ci vychytavat v nich nejake chybicky.
Co na to hovori ctena komunita? Myslim, ze by to aspon trosicka rozsirilo zaber tohoto portalu. Zdiela niekto so mnou nazor? Ma niekto iny? Myslite, ze by to bolo k niecomu alebo by to bolo zbytocne?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Command-Line-Fu
:-)
Mladí "gamesáci" vo Windows alebo Linux často používajú a hrajú svoje hry v mystickom vytržení prekonávania levelov bez toho, aby si uvedomovali akú obrovskú cestu musela prejsť HW technológia aby sa to mohlo uskutočniť a na vrchole akej obrovskej pyramídy vlastne stoja. Sem-tam si pri tom zafajčia aj nejakú tú maryšu, len preto aby to videli a prežívali ešte farebnejšie a intenzívnejšie, ako to dýcha z LCD obrazovky.
Na začiatok by možno stačilo vybrať jednoduchý script, a otvoriť thread a rozobrať ho v Fóre, s poukázaním na silu, ktorá je v nom ukrytá ... a čo nám uľahčuje .
:-)
co sa tyka sekcie tiez sa mi paci ten napad. ale do fora by som to nedaval, radsej maly, ale uzitocny clanok, to tu chyba viac a nestrati sa to z oci ked ludia prestanu komentovat.
To isté, čo na sekciu bazár.