Ako sa dá nastaviť v Linux Mint 9 , transparentnosť všetkých panelov, ktoré chcem. Podarilo sa mi to zatialľ iba u GNOME panel 2.30.0 , len som dal nastavenie a tam som dal, že pozadie, ale ona tam už transparentnosť ako možnosť bola, len ostatné paneli to nemajú, nieje na to náhodou samostatné nastavenie? Mint je niečo ako ubuntu, preto by som pre ukážku chcel dosiahnuť niečo takéto http://www.clickonf5.org/wp-content/uploads/2009/12/ubuntu_aero_style_thumb.jpg , asi to bude skôr štýl aero ako pri windows7, alebo sa mýlim?
R@Kopca
nainstaluj si alebo pusti ccsm cez alt+f2
podla mna su zalohy na nic :P... a ked tak tak zalohuj celu particiu cez clonezillu.
co sa tyka emeraldu tak nemas daky navod ako sa v nom pracuje?
hej ten emerald bolo k inemu :D sorac
kukni
co sa tyka loga tak to si ty robil ? :D no jednoducho wau :D... zatial som pisal prispevok a potom ze sa kuknem a ja ze "a kde je" a potom reku ze no super :)) tak ak ty si zaciatocnik tak ja zjem muchu :D. uzasne to je. pekne farby , dobry styl len ja by som tam jednu vec zmenil: cely ten nazov co je v strede to pismo by som dal o jednen riadok dole aby to bolo symetricke. mne sa pacia symetricke veci :))
a to bol pc ze 64mb ram 400mz procak, 32 grafika , proste sunt a islo to tam v pohode, takze si myslim ze problem bude skor niekde inde ako v systeme..............mne ide mint v najlepsom poriadku , stabilny, rychli , jednoduchy, pouzitelny.... nemam rad problemi a preto som rad ze ziadny teraz nemam :D, ale myslim ze kuknut sa na ten problem za ten mint stoji, idem studovat ten tutorial ku cakuPHP :D, tak mi drz palce nech tam aspon budem vediet pridat to logo