Ktoru emailovu sluzbu?
Google ma sklamal. V ramci boja proti botom zacal pri registracii po mne pozadovat telefonne cislo, a ked som mu ho domietol vyklopit, vykaslal sa na mna. Cize hladam nieco ine, ale nemam ani najmensiu predstavu, ktorym smerom sa ubrat.
Moje poziadavky su: sluzba je bezplatna, webove rozhranie, sifrovana komunikacia, rychle a stabilne servre, dobry spamfilter, ziadna neprijemna reklama, naklonnost k otvorenym technologiam... viac ma nenapada.
Co sa tyka miesta, uspokojim sa aj s par MB (ale aspon 50), nepotrebujem specialne sluzby ako poskytuje Google (GTalk, GBuzz a pod.) a neznasam kadejaku vyskakovaciu reklamu.
Mate nejake napady? Pripadne mozte napisat, co pouzivate vy?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
skusal som vsetko mozne, no po tom co som gmail spoznal som uz nic dalsie neriesil.
Vcera som sa pokusal vytvorit mail na velmi vela krat, lebo vcera bol akysi problem s tym tlacitkom na login "preverit, ci je dostupne", takze som velakrat musel kliknut na "akceptovat a vytvorit ucet", kym som nasiel vhodny login. Zeby to bola iba nejaka ochrana proti viacnasobnemu pokusu o registraciu? Neviem...
Asi som zbytocne prehnane na to reagoval.