Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk
Error: Not Found
No handler matched request to /shakal/
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 01.08.2010 | 21:23Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľChces vyvijat ?There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 01.08.2010 | 22:59fraxinus Debian 5.0 PoužívateľChcel som sa pokusit implementovat funkciu +/- hodnotenia spraviciek. Ale ide o to ked na titulnej stranke zverejnite odkaz (http://linuxos.sk/ - druhy ramcek z hora) tak by hadam mohol byt funkcny + chcel som opravit padding v 1. menuI am not here. Isn't here just there without a t?
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 01.08.2010 | 23:26Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátordockaj este nejaky ten tyzden ...Moja strana | Blog
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 01.08.2010 | 23:26Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátoralebo sa mi ozvi ...Moja strana | Blog
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 01.08.2010 | 23:30fraxinus Debian 5.0 PoužívateľTak preco ste to tam dali ked to nefunguje? Inak radsej pockam.I am not here. Isn't here just there without a t?
-
Re: Nefunguje odkaz na trac pre kody linuxos.sk 02.08.2010 | 00:12Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorja som to tam nedaval. ...Moja strana | Blog
-
-
-
-
-