Dobry den .. mam taky vacsi problemik s linuxom .. nainstaloval som si ubuntu vsetko fahcilo ako ma .. proste ziaden problem .. az jedneho casu ked dam zapnut linux ci uz na novsom alebom starsom jadre tak proste nabehne len cierna obrazovka chvilka tam blika palicka a potom zmizne este viacej sa zacierni a nic sa nedeje .. btw mam 64 bit .. a neda sa tam nic s tym spravit .. ked dam vypnut pc ze cez tlacitko tak normalne nabehne to ubuntacke okno ako ked sa vypina pc .. ale proste vobec ma to nepusti do systemu ani na prihlasovacie okno nikde .. co by ste mi odporucili .. dakujem za radu
inak ja mam tiez jeden problem... http://linuxos.sk/forum/19395/index.html#link_167051
Čiže nabootovať na staršom, a staré jadro odstrániť cez synaptic. Daj si vyhlľadať linux alebo kernel a pozeraj koncové číslo 2.6.xx neviem aké maš. Väčšinou sú to 3 súbory image, headers a este jeno nenapadá ma z hlavy. Len treba dávať pozor aby si si odinštaloval len to staré, radšej si to pred potvrdením 2krat skontroluj. Potom reštart a ovládač by si mal sám poradiť.