KERNEL ULTRAS :)
Mám ich už doma a teším sa s toho každý deň :)
Grafický návrh spravil AmigaPower ktorého možno poznáte (kočičák :)), Darmo(žrout) spravil verziu pre čierne tričká, môj kámoš to natlačil, ja som to financoval :) Pre veľký záujem Pražákov, bude dotlač, pár tričiek zostane, takže kto by mal záujem, nech sa ozve. Cena je 3,25€/ks za takú cenu to kupujem.
foto
foto
foto
foto
foto
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
http://img687.imageshack.us/img687/6083/pravdad.png
Je trochu smutné, že najväčší záujem v tejto fuckerskej dobe vzbudí práve "prudérny" námet "Tučniaka, ktorý ští na logo Windows" ??!!
PS: Ako sa ma KentaurOS?
KentaurOS je mŕtvy projekt. Už veľmi dlho.
Myslím že by bolo vhodné aspoň vyskúšať či je to možné. Predpokladám že jazyková bariéra nebude až taká veľká.
PS: dare_devil vsetci sme coool :)
PS: Nie nastaviť, ale nakonfigurovať.
Slovo SLOBODA sprofanovali prevážne nápad typu: tučniak trtká chobotnicu a pritom práve vo Freedom spočíva rozprávková sila Linuxu.
Sila Linuxu sa nepotrebuje dokazovať masám "dubošov" formou "malých potrieb". Vždy v dejinách nakoniec víťazí inteligencia (aj v nápadoch).
Prečo sa páni u vás nepoužije rovnako revolučná myšlienka, ako je evokácia pojmu Slobody cez slovo Ultras, a síce napríklad:
"Som slobodný (Žijem slobodne) - používam Linux"
Môj životný príbeh raz vo svojej svetočiare použil samolepku "Powered by Linux" a takých príkladov má každý viac ako dosť.
mna by este napadlo nieco nasledovne: "ak dokazes precitat tento text, si schopny pouzivat linux" :)
Tým napríklad som len chcel naznačiť/ukázať že masy nepoznajú vôbec pojem Linux a už vôbec nič/nijak ich neoslovuje pojem ako kernel/kernal a pod. Preto sa u jedincov neznalých veci objavuje okamžitá spojitosť takejto propagácie Linuxu (a.k.a. tučniak) s nenávisťou, aj keď je to myslené ako sranda, ako je myslený celý život, pokiaľ nejde o Život ...
Raz som dostal od Tomáša tričko, pardón 2 tričká, kde bol iba biely tučniak na čiernom podklade nič viac, žiadne slová.
V tejto dobe, ktorá vyžaduje od mladých ľudí myslenie v skratke, (pozor, nie to také skratkovité, aké dostal ten starý strelec z Devínskej N. Vsi) je preto o to zosilnená sila slova, (alebo vtipného reklamného sloganu), lebo piktogramov, aj keď vo farbe má každý dosť.
Nehaním Váš nápad, ja mu fandím, akcie na propagáciu Linuxu na Slovensku pri nefungujúcom SKLUG je máličko, chce to len porozmýšlať a pridať korenie ...
"S.Hoferek začal pracovať na lokalizácii Ubuntu do slovenčiny."
Znovu opakujem, nemám nič proti autorovi distribúcie Greenie alebo tejto distribúcii a znovu opakujem, že sa moje súkromné názory nemusia zhodovať s oficiálnymi názormi linuxos.sk a určite sa nezhodujú s názormi na linuxon.sk.
ci ?
:-D
takze odpoved na moju otazku je "ano" ?
ci?
:-D
je to v celku podarene, tema na cely tyzden az kym sa to nezamkne :-D
Je na to nejaký zákon, že "System32_Contras" nevedia to, čo vedia "KERNEL ULTRAS" ???? Pokiaľ je mi známe, kopu "KERNEL ULTRAS" rozumie systémom od "System32_Contras" a by si sa čudoval, ale funguje to aj naopak, netvárim sa, že je to v rovnomernom pomere, to je jasné, ale sú k tomu isté indície .... :-) :-) :-)