Arch vo VirtualBoxe a pomale pripojenie na net
mam problem so stiahnutim balickov cez zrkadla v pacman-ovi. Odkomentoval som si iba ceske a polske a madarske servery ale aj tak mi vypisuje ze cas vyprsal pre pripojenie. Tento arch mam nainstalovany vo VirtualBoxe ktory je na Debiane lenny. Pripojenie na internet mi ide kedze mozem pingnut ale ako som zistil tak je velmi velmi pomale .. chcel by som sa spytat ci sa to da nejako spravit aby som mohol ten Arch pnohodnotne vyuzivat "hrat sa :)" alebo skratka mam len slabe pc ..
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
vypis Archu ifconfig vo VirtualBoxe: Problem je vtom ze mam nainstalovany len zaklad z cd a nemozem si stiahnut dalsie balicky.
A nastavenie prepojenia medzi VirtualBoxom a Debianom som robil podla navodu:
http://wiki.debian.org/VirtualBox#SettingupbridgednetworkingforVirtualBox.28VirtualBox.3C2.1.0.29
Aj ked som si tam nastavil ako staticku ip co sa tykalo toho VirtualBoxu lebo pri dhcp bol skript a stym sa mi nechcelo hrat ale ide mi to aj tak len pomaly .. ze by to bolo v tom ??? :)
Ja mam normalne nainstalovany Debina Lenny 2.6.26 a nanom VirtualBox-ose 1.6.6-dfsg-3 a v tom VBoxe som si nainstaloval Arch.
Takze ak som to zle pochopil tak .. mohol by si mi pls napisat co by som mal spravit ?
Dakujem
PS: Hura na Arch ... :D