aky typ baliku pre OpenSuse 11
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: aky typ baliku pre OpenSuse 11 07.10.2010 | 12:14myky NávštevníkTak to vobec nezalezi na prostredi...rpm balicky instalujes budkliknutim na balik alebo v konzole rpm -i <nazovbalika>,ale ak si dobre pamatam tak opensuse ma grafiky program kde si vsetky baliky ktore mozes nainstalovat.myslim ze sato volla yast....neviem opensuse som len skusal.... a bin baliky rozbalisnasledovne das mu prava spustitelnosti prikazom v konzole chmod +x <nazov balika> a potom len konzole zadas ./<nazov balika>
-
Re: aky typ baliku pre OpenSuse 11 07.10.2010 | 12:58strudliak Používateľdakujem, skusim...ale medzi casom som natrafil na vacsi problem...chcel som nainstalovat wine...otvorim yast, a tam v sekcii softver mam vela moznosti, a ja neviem kt. pouzit...je tam 1 hladat baliky 2 pridat alebo ubrat programy 3prídavné produkty 4 sw repozitáre...pouzil som jednu z nich (pridat alebo ubrat prog.), zadal som wine, naslo mi ho, dal som instalovat a mne sa zobrazilo okno spravcu software-u zacali sa nacitavat repozitare a zrazu chyba...zlyhalo stahovanie a koniec...co sa deje?? robim nieco zle??
-
Re: aky typ baliku pre OpenSuse 11 07.10.2010 | 13:04strudliak Používateľeste poznamka..."pri inicializacii repozitara doslo k chybe" tak toto presne vypise...
-
-