USB flash disk značky Alien Linux nenašiel
Nakoniec sme to vyriešili tak, že sme film vo Windowse z jeho flash disku skopírovali na môj, a z neho sme film pozreli v Linuxe. Môj Linux bol v ten večer terčom posmeškov, že "v Linuxe nedostaneš vírus, lebo nezapnes počítač", "jeho kľúč ide preto, lebo je už zavírený Linuxom" a ešte všelijaké iné hlody, alebo "Keď s tým nevieš robiť...". Nejde mi do hlavy, prečo v Linuxe ten USB flash disk nešiel. Príspevky očakávam s veľkou zvedavosťou.
Díky :-)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Zopar vyrobcov uz vyrobilo kraviny co sa davaju do USB a chcu viac ako to co standardne dava port. Alebo zle povedia radicu ze ake napajanie potrebuju. Popripade Ta len kamarat natahoval a u neho zapol napajanie toho disku z dvoch konektorov a u Teba len z jedneho. Na toto boli dost citlive napriklad disky od WD, moj iomega takymto problemom netrpi. Nebol to zrovna tento pripad?
Ale, pokial ho uz nemas k dispozicii, tak je skoda o tom diskutovat. Vystup z dmesg, teda informaciu z jadra ze ako sa dohodol ten disk s zostavou uz nemas. a ani ho uz asi nevopchas do ineho USB konektora. Bez informacii mozeme len naozaj mlatit slamu na prazdno, varit z vody a povedat ze je to pokazene. No, a ja som uz uvaril.