zdravim, chcem sa spytat ci existuje nejaka moznost nastavit xfce4 panel podobne ako panel vo windows (www.upload.mpv.sk/files/images/xppanel.png ), teda v mojom pripade tak aby mal dva riadky, vrchny by sluzil len ako panel na spustatie programov a na spodnom by bol task bar hodinky, tray area a podobne, zatial jedine co som nasiel bol addon pre panel http://goodies.xfce.org/projects/panel-plugins/xfce4-quicklauncher-plugin, ten umoznuje mat 2 riadky ale len v ramci toho ako "vysoky" je samotny panel, neumoznoval pridat novy riadok, no a jedine co sa na to nastavenie trochu podoba je, ak na paneli cislo 1 necham taskbar, hodiny, atd ... a na panel cislo 2 si pridam ikony programov, ale ak dam obom panelom fixnu poziciu na spodok desktopu, tak sa prekryvaju, nezostanu postavene na sebe, a ak panel 1 dam fixne dole, a panel 2 necham volny a dam ho nad panel 1 tak program ktory maximalixujem mi panel 2 prekryje lebo sa program maximalizuje po panel 1 ... no troska som to obsiahle popisal ale hadam je to jasne, za odpovede vopred vdaka.