ahojte panstvo ... tak mam uz nahodene aj nanovo kubuntu ... chcem napalovat v k3b DVDcko, no znicenych 5 DVD ako aj dalsich 20 DVD predtym pri inom installe ... poradite mi niekto, ako mat nastavene k3b, aby mi nehadzal hlasky ako "mozno by bolo lepsie pouzit TAO" , "cdrecord / growiso nema opravnenie napalovat" a podobne keci ... spustat k3b pod rootom sa mi zda cudne, over buffer tiez je volovina ... uz som v koncoch ...
nejaka rada, pripadne odpisanie vasich nastaveni?
Prepol som sa do KDE a ...
Skúšal som k3b ver.2.0.1, KDE 4.4.5
ISO obraz cca 1.6 GB aj s verifikáciou v poho.
Aké verzie ?
k3b, KDE, kernel
Prihlásený som ale vždy v GNOME, z KDE mám asi len knižnice na beh aplikácií. Distribúciu používam Debian lenny zo stable vetvy, preto staršie balíčky.
Prístup k novším verziam k3b
takú chybu som videl posledne keď ešte existoval modul ide_scsi. V tomto prípade nestačí pozrieť len koniec, ale aj to, čo tomu predchádzalo.
To však nič nemení na tom, že výstup z cdrecord sa stále schováva.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/k3b/+bug/490205/comments/9
Stále si myslím, že táto chyba je spôsobená od k3b a nie od cdrtool ...
korektne chyba môže byť spôsobená hocičím, môj subjektívny názor na vec je však taký, že je spôsobená touto konkrétnou verziou k3b, a kedže je to subjektívne, je to zaťažené chybou. Odhad, nič viac ....
:-)
Ale, odhadujem že k3b použilo na prístup k vypalovačke inú vrstvu ako sa sluší a patrí. Teda, že to zadalo zlé parametre programu ktorý sa porom spadol. Tým bolo k3b povestné už pred rokmi.
begin 644 -
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4:V_$OG9E:R!Z87!I<V]V86PI/PH`
`
end
Akurát ma zaujíma, nepriťahuješ ten SPAM občas trochu moc?
Neviem si predstaviť čo bolo nevhodné na mojej odpovedi keď bola vyhodnotená ako SPAM. Ale, to už môžeš posúdit najlepšie sám.
http://ubuntu-ky.ubuntuforums.org/showthread.php?t=1594508