Ubuntu 10.10 a wifi router
nainstaloval som priatelke na notebook Ubuntu 10.10 a vsetko pekne krasne funguje... aj grafika aj wifi... nie je problem sa pripojit na nezabezpecenu siet, ale vyskytol sa taky problem, ze doma maju wifi router... siet najde, heslo zadam, ale nepripoji ma... neviete mi niekto poradit, co presne mam nastavit? Alebo teda ako zistit, ako je nastaveny router, pretoze im to niekto robil a nikto z nich sa do toho nevyzna a nevie ci a co tam bolo nastavene.... dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ubuntu 10.10 a wifi router 08.11.2010 | 00:16Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľZadal si dobre sifrovanie ? Vies, ci nezadavas heslo pre WPA v rezime pre WEPThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Ubuntu 10.10 a wifi router 08.11.2010 | 00:21trkota Ubuntu 10.10 PoužívateľNenastavoval som nic, cize zadaval som tak ako to bolo predvolene... a v zivote som sa tym nezaoberal, cize neviem velmi ako to funguje... ci nahodou mu netreba pridelit nejaku ip alebo nieco take....Nachysteje uzenáče, na snídani jsem zpátky!
-
Re: Ubuntu 10.10 a wifi router 18.11.2010 | 18:02trkota Ubuntu 10.10 PoužívateľUz to ide - bol tam problem s ovladacom.Nachysteje uzenáče, na snídani jsem zpátky!
-
-
-