Apache na ubuntu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Apache na ubuntu 10.12.2010 | 14:30Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorco ti povie /var/log/maillog ? dalsi problem moze byt aj to, ze maily idu z localhost/localdomain ... kym nemas nastavene korektne mail server lokalne napriklad alebo skus pouzit Pear mail, kde nastavis nejake exxistujuce konto ako odosielatela, len doplnis hodnoty reply-to na odosielatela realneho (ten co posle ten mail) ...Moja strana | Blog
-
Re: Apache na ubuntu 10.12.2010 | 14:41Karci Návštevník/var/log/maillog je prazdny. Teraz som skusil mail odoslat opat na moje konto na centrum.sk a mail dosiel. Odosielatel je www-data@cd2. Mam nanestastie aj spoluziakov na azet.sk a tam ziadny mail nedosiel.
-
Re: Apache na ubuntu 10.12.2010 | 16:31Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátortak sprav tak, ako som ti poradil ...Moja strana | Blog
-
-
-
Re: Apache na ubuntu 10.12.2010 | 14:32lime Debian 3, Red Hat 6, Fedora Core 3 Používateľproblem je v php scripte ak MTA mail odoslal, tak mas blbo urobeny php script, ktorym odosielas dany mail, ja by som tam hladal chybu ;)Prejdite z modrej obrazovky k linuxu :))
-
Re: Apache na ubuntu 10.12.2010 | 16:31Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorchyba je v tom, ze PHP ma nieco nastavene pre funkciu mail ... jedna vec je ta, ze by sa tam nastavilo korektne SMTP spojenie napriklad v php.ini ...Moja strana | Blog
-
-