UltraVNC, RealVNC, TightVNC
Potreboval by som vediet ktory s tychto SW podporuje ovladanie a sledovanie viacerych PC naraz. Potrebujem to do skoly na mojom notabooku(ucitelsky )bezi linux a na ostatnych 12 PC Win7. Potrebujem to nato aby som nemusel behat po triede a sledovat ci detska nerobia nieco zle. Cize to zhrniem:
Potrebujem SW, ktorym dokazem sledovat 12 pc naraz, a ked tak vybrat hocijaky jeden z nich a ovladat ho cize mat plny pristup. Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ale obsahovo to zvladaju vsetky
akurat ked sa pripojis na kazdy komp musis jeho zobrazenie zmensit a nejak ich usporiadat na ploche aby si videl vsetky
ked je tam win tak sa da pouzit aj RDP protokol, netreba do winow nic extra instalovat (vnc)
Velmmi dobra aplikacia (aj pre VNC aj RDP - GNOME RDP, teda ak prostredie je gnome alebo xfce ci podobne)
ale to je len GUI, treba mat xtightvnc server/client nainstalovany (alebo iny VNC)
AJ KED - nikdy som nemal otvorenych viac vzdialenych ploch naraz, idem to hned skusit
takze by to slo ale len prepinanim (ALT+TAB) medzi oknami nie nahladom naraz na vsetky
ale som si isty ze to by sa dalo nejako nastavit netusim ako
u nas sedel vyucujuci v poslednej lavici (pri klasickom rozlozeni lavic + na kazdej PC)
Ucitel vidi vsetkych a dokaze hocikedy zasiahnut, ci uz upozornovacou spravou, alebo vypnutim programu, alebo uzamknutim obrazovky. Proste perfektne. Sice sme sa troska potrapili s firewallom, ale potom to uz slapalo ako hodinky. Takze jednoznacne odporucam iTalc.
A potom na testovanie je tiez vynikajuci nastroj iTest.
;-)
http://www.ghacks.net/2010/01/14/instruct-your-users-or-manage-your-classroom-with-italc/
som prekvapeny ze taketo nieco existuje pre linux
pre windowsy som videl nieco podobne ale som ani nedufal ze aj linux bude mat podporu
:-D
ahoj ja sa len chcem spytat ci nemas skusenosti s iTalc aj na Viste lebo pochodil som vsetky mozne fora nasiel som aj nejake navody ale nic moc. V new ucebni mame pocitace s Vistou a nesmiem dat XP a ani Linux kvoli tomu ze su to PC z fondu. Dakujem za vsetky mozne postrehy a napady.
Na ich stranke pisu, ze :::
A version fully supporting Windows Vista and Windows 7 will be available by the end of 2010 - developer snapshots of iTALC 2 with Win Vista/7 and 64 bit support are available at http://www-user.tu-chemnitz.de/~doto/italc/italc2-snapshots/
V podstate ked kliknes na ten link, je tam dostupna verzia iTalc2 beta, s ktorou by to mohlo ist, inak neviem, stale je to vo vyvoji
;-)
prisiel si na to?