snazim sa zohnat nejaky SPOLAHLIVY E-SHOP v ramci SR, kde by sa dala lahsie vyriesit kupa lacneho netbooku alebo mini notebooku idealne uz s predistalenym LINUX napr ubuntu (UNR) no smola. Vsade su same EEEPC s Win7 starter. Ak 7 necem (ani zan zbytocne platit) a rovno by som tym asi aj usetril, tak by to bola bomba. Vraj sa da u predajcov zaziadat ze nechcem predinst windows na notebooku aale zatial som zazil len odpovede "takto to predavame"
Poznate nejaky spolahlivy eshop v sr kde sa da vybrat? typy na nejaky model? (priatelke "cestovny" /hlavne fotky, filmy, hudba/)
Za rady a skusenosti vopred dik
jeden clen nasej komunity Erico, prave teraz rozbieha vlastny obchod aj e-shop.
Tu je jeho stranka, na ktorej sa este pracuje a nahadzuju sa produkty ---> www.najpc.eu
Skus sa snim skontaktovat a myslim si, ze ti vyjde v ustrety ...
;-)
vacsinou sa k tomu stavaju ze mozes odmietnut iba notebook ako celok, su to smradi hnusni komercni - zatial moje patranie hovori ze masina s linuxom je snad este drahsia ako s Widlami (co je toto za svet!!)
Mate nekdo este nejaku skusenost/info so zrieknutim sa predinst Win ?
Chcem poondene Eeee co chrlia vsade, ale nikde ho nevidim bez OS alebo s Linux, vsade je len W7 / V
zatial to vyzera ze zoberem z Alzy nieco aj s tym win... ak viete o niecom malom (do 11-12" screen), lacnom co ma usb (chcem na dovolenke stahovat fotky z fotaku) tak dajte vedet.. ostatne veci ako kamera, vacsia ram a podobne su pre mna irelevantne, ma to byt "cestovny doplnkovy stroj" a ne hlavne domace zihadlo ako niektori Eee pouzivaju :-)
Co sa tyka toho ze dostal prd, nie je to tak celkom pravda, navrhli mu moznost mlcat a dostat peniaze. To vsak diplomaticky odmietol a radsej sa s ludmi podelil o informacie a o to, ze to mozne je..
ak si to kupil od distributora/predajcu, dell ta posle vymahat peniaze tam. predajca peniaze nevrati, pretoze si bol oboznameny s tym ze je tam win a platis zanho uz pred kupou. bol to tvoj vyber ze si si ten notebook zakupil, nikto ta nenutil.