Dobry .. chcel by som sa spytat len ze aka je podpora ipodov na linuxe ... ci sa da pouzit itunes na debiane 6 ... predavac v obchode mi povedal ze on ho rozbehaval cez amarok na ubuntu .. ale potom nieco vravel o firmware ...takze som mal s toho mierny gulas .. iba by som chcel odpoved ... typu: "Ano da sa rozbehat na linuxe v pohode" alebo "Nie neda .. alebo len s problemami" ... popravde som lenivy a nedockavy tak sa mi nechcelo prezerat debaty :) .. zato sa ozaj ospravedlnujem ale uz som to 2x odlozil len koli tomu ze som nemal jasnu odpoved ako to tam frci a nikoho nepoznam kto by pouzival linux a ipod podnim ...
Dakujem :)
Inak sú tam problémy a ako povedal predavač, závisí to velmi od firmwaru konkrétneho modelu.
Jedine sa mi nepodarilo cez Clementine a Banshee, ale inac v pohode. Len cez amarok ked som dal tak mi iPod ukazoval ze kazda mp3 ma nieco cez 3 hodiny :D lol, ale uz to poriesili hadam.
(Sry. Občas keď vidím v mene threadu slovo iTunes, nedá mi to a musím spraviť menšiu osvetu.)
http://img864.imageshack.us/img864/9734/itunesk.jpg
zatial teda asi zostava iba dual boot s widlami alebo widly vo virtualnom stroji. urcite na tom ale uz kopa ludi vo svete pracuje a snad nieco vymyslia ;)