moja IP doma ako name server pre presmerovanie domeny
prosim skusenejsich o radu s tymto. V sk-nic mam zaregistrovanu domenu povedzme ja.sk. Doma mam staticku verejnu IP (povedzme 1.2.3.4) a router s dd-wrt. No a ja by som teraz chcel spravit to, ze v sk.nic pre domenu ja.sk nastavim NS na 1.2.3.4 (co je moj dd-wrt) a nasledne by som chcel, aby ked si niekto otvori moju domenu ja.sk v prehliadaci, tak aby bol presmerovany na domenu www.gogle.sk.
Ako by slo co najjednoduchsie spravit taketo presmerovanie domenoveho mena na uplne inu domenu (cez ten moj dd-wrt)?
vdaka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
skrátka to má po otvorení www.mojadomenajedna.sk presmerovať užívateľa na www.mojadomenadva.sk (normálne presmerovanie na inú doménu), t.j. komunikácianemá tiecť cez môj router, ten vystupuje len ako presmerovávač tej úvodnej požiadavky zvonku, nakoľko on je stále zapnutý. vďaka moc
Ale, pokiaľ nepotrebuješ pristupovať na tvohadomena.sk ani na iných portoch, tak sa jedná o jednoduchý DNS parking. A ten, ako si sám potvrdil, tak ten Ti ponúka tvoj poskytovateľ zdarma.
btw dns parking síce registrator ponúka, ale to zobrazí len jeho web. ale ja potrebujem, aby sa zobrazil iný web (môj) a to už je u toho registratora spoplatnené... musím prekoumať nasadenie toho webservra.
preto mi už len zostáva to, aby som nejako rozchodil na dd-wrt presmerovanie tej pôvodnej domény na tu moju druhú externú doménu.
avšak máte niekto skúsenosti, ako by toto šlo čo najľahšie spraviť na dd-wrt ?