Poradte lacneho/kvalitneho providera
nakolko mi coskoro konci zmluva na internet. pripojenie od T-comu, rozmyslam nad zmenou providera.
T-com je nechutne predrazeny, za neobmedzeny internet s rychlostami 2mb/s - 256kb/s (down - up) chce cca 19 eur. Myslim si, ze je to hodne. Pocul som, ze su aj provideri, ktori poskytnu pri neobmedzenom internete ovela vyssie rychlosti za podstatne menej euro.
Preto by som vas chcel tymto poziadat, keby ste mi poradili providera, s ktorym mate velmi dobre skusenosti pri zohladneni vyssie napisanej poziadavky. Samozrejme cenovy strop je 19 eur.
kriteria (1-najvyssie, atd)
1 - neobmedzene pripojenie (rozumej nonstop, tj. aby si firma neucotvala za extra prenesene data)
2 - cena
3 - rychlost min. 2mb/s, 256kbit/s (down, up)
podotykam, ze sa ma jednat o pripojenie cez kabel (router atd.). Lokalita: okres PK.
dakujem za kazdu radu!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
V SIXe su na tom uboho, preto ta kvalita...
http://www.porovnat.sk/
v hre zostava #1, #2 - ktory z nich je (co sa tyka klientskeho servisu) najlepsi? ake mate skusenosti s RADIOLAN a Slovanet?
k #4 - neporozumel som terminu agregacia 1:40 to su asi nejake limity
dakujem za odp.
Maju vysoku agregaciu a vecer je bezne ze mi ide down na urovni 600 - 800 Kb/s. Co sa mi zda ako prehnane dodrziavanie podmienok a myslim ze po vyprsani viazanosti odide od nich viac ludi.
Cize odporucam velmi dobre citat podmienky pred tym ako sa rozhodnes.
Čo je to agregácia a ako ovplyvňuje kvalitu pripojenia?
Agregácia a jej vplyv na rýchlosť internetu