Kto vymazal moju správu?
dnes som uverejnil v Správičkách informáciu o tom, že keď som hľadal na I-nete bližšie informácie o pripravovanej knihe S. Hofereka o hre WESNOTH, natrafil som na blog autora S. Hofereka, zavesený na blog.root.cz, ktorý má ohromujúce, "hviezdne" motto autora blogu, umiestnené vpravo hore a ktoré čo-to vypovedá o budúcej knihe a osobnosti autora.
Tu je odkaz na spomínaný blog:
http://elven.blog.root.cz/category/wesnoth/
Nechápem, prečo z objektívneho hľadiska došlo k vymazaniu mojej Správičky, ktorá mala za cieľ iba informovať našu komunitu o takomto zaujímavom hviezdnom motte v blogu.
netreba striehnut spoza kriku na vsetko co SH urobi ;)
Je pekné že aspoň niekto sa snaží rozvíjať komunitu (či už Linuxovú alebo nejakú inú) a spraviť pre ňu niečo prospešné a nie ľudia čo sa nudia a tak komentujú každú jednú blbosť. Ste predsa dospelí ľudia tak sa tak aj správajte a nie ako nejaké deti na pieskovisku čo sa naťahujú za lopatkou. U nich sa také správanie ešte dá pochopiť.
Toľko môj osobný názor aj keď v celku zbytočný.
Reagujte, alebo naučte sa reagovať iba na otázky alebo fakty. Ja sa od osoby S. Hofereka a jeho správania predsa dištancujem, napísal som to tu už viac-krát, že nemám s ním a jeho činnosťou nič spoločné,
Fakty sú také, že som pri hľadaní podrobnejších informácii o jeho spomínanej knihe o tej hre WESNOTH našiel bombastický text na jeho blogu (ako ináč - na serveri root.cz) a po jeho prečítaní som okamžite pochopil, že autor sám sa chce takouto formou zviditeľniť a tiež aj celú svoju mravenčiu prácu tvorby linuxovej distribúcie chce takto zviditeľniť. Zaujalo ma hlavne: šírka záberu jeho pozornosti a záujmov, čo právom robí z jeho, tak trochu učupeného blogu predmet "hviezdenia". Prenechávam predsa na na každom aby si urobil, keď chce, sám na to názor, keď nechce, tak to nerieši,...
... a čudujem sa, že to niekto stále vidí ako nebodaj útok na S. Hofereka alebo nedajboh znevažovanie jeho diela alebo prívpovkov ku Linuxu...