Dost seka KDE
Nahodil som Linux Mint 10 KDE a zda sa mi ze dost seka cele to prostredie. Pritom vytazenie procesora je na 5%
Grafiku mam dvojjadrovu ATI 4850X2 1GB .... Ramky 4GB
Proste je vidiet ze to nieje plynule. napr otacanie kocky je take jemne trhave. ked som pouzival gnome 2 tak tam to islo uplne bez problemov s compizom.
Vedeli by ste poradit ??? mam len jeden plasmoid na ploche a to su anlogove hodiny !!!
$ glxgears
7293 frames in 5.0 seconds = 1657.437 FPS
8244 frames in 5.0 seconds = 1648.723 FPS
8286 frames in 5.0 seconds = 1656.476 FPS
7956 frames in 5.0 seconds = 1589.299 FPS
$ glxinfo
name of display: :0.0
display: :0 screen: 0
direct rendering: Yes
server glx vendor string: ATI
server glx version string: 1.4
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
proprietarny driver odinstaluj...
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Driver "radeon"
EndSection
name of display: :0.0
display: :0 screen: 0
direct rendering: Yes
server glx vendor string: ATI
server glx version string: 1.4
server glx extensions:
zistuje sa to len glxinfo ??? alebo aj nejak inak ???
compiz, compiz-kde, ccsm
a vsetko co k tomu patri. Malo by to bezat plynulejsie.teraz sice efekty funguju ... ale nezobrazuje mi krizik na zavretie minimalizovanie a maximalizovanie okna ... proste cely decorator okien ...
emerald
, alebo pouzivajkwin
na dekoraciu. Nainstalujfusion-icon
a tam to mas v ponuke.ale mal by pozriet v nastaveniach compizu (ccsm) ci ma povolene dekoracie okien - je to jeden z pluginov, ak tam nie je treba doinstalovat extra pluginy pre compiz (z repozitarov)
Este taka drobnost ked bol pouzity Kwin tak spodna lišta kde su hodiny a blbosti bola priesvitna a rozostrovala pozadie za nou ...lepsie su tie veci citatelne ... teraz je len priesvitna ako docielim toho aby znova rozostrovala (rozmazavala) to pozadie na nej ???
este chcem vediet da sa nejako upravit efekt minimalizovania v tom KView ???? lebo teraz sa mi to zmensuje do lišty a chcel by som tam nastavit Fade (vytracanie) normalne v nastaveniach nieje moznost nejakeho upravenia ....